Over EHS Venlo

Gezelligheid en wedstrijdsport gaan bij EHS hand in hand. De leden kunnen in competitieverband schieten, maar er wordt ook geregeld deelgenomen aan nationale en internationale wedstrijden in de diverse wedstrijdvormen. Hoewel het plezier in het schieten voorop staat, slagen onze leden er ieder jaar in om de nodige prijzen in de wacht te slepen. 
EHS bied de mogelijkheid om je sport te beoefenen in alle disciplines (Recurveboog, Compoundboog, Longbow etc.).

Bij EHS Venlo kun je schieten vanaf 12jaar. We hebben ervaren jeugdtrainers en een vaste trainingsavond voor onze jeugdleden.
De ervaren schutters kunnen twee maal per week terecht op onze banen om te trainen. Ook niet-leden zijn op deze momenten van harte welkom om gezellig een kop koffie te drinken.

EHS is de afkorting van Eendracht Houdt Stand. In het Nederlands woordenboek wordt Eendracht als volgt omschreven: “Eendracht is een term die gelijkgestemdheid uitdrukt”. Eendracht staat bij EHS dan ook centraal. Als alle leden gelijkgestemd zijn over de vereniging, de trainingen en de handboogsport kan het niet anders dan een gezonde en leuke vereniging zijn met enthousiaste leden.